Ιδιοκτήτης κορεατικού εστιατορίου οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης τραυματίζει τρεις σε ατύχημα, ένα θύμα σε κώμα

Πατάγια-

Ο 52χρονος κ. Sunghee Park από την Κορέα χτύπησε πολλές μοτοσυκλέτες προκαλώντας πολλαπλούς τραυματισμούς σε υπήκοους της Ταϊλάνδης στις 330 π.μ. σήμερα το πρωί, 14 Μαρτίου 2019 στη Νότια Πατάγια μπροστά από το The Rich Home.

Βγήκε θετικός στο τεστ ότι ήταν πάνω από το όριο για αλκοόλ.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ο κ. Παρκ συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και πρόκληση του ατυχήματος. Επίσης, δεν ήταν συνεργάσιμος με την αστυνομία και μάλωνε μαζί τους στο σημείο του ατυχήματος ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν δικό του λάθος. Ο κ. Παρκ είναι ένας ντόπιος εκπατρισμένος ιδιοκτήτης επιχείρησης που έχει ένα δημοφιλές τοπικό κορεάτικο εστιατόριο.

Ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση. Οι άλλοι δύο έχουν σπασμένα πόδια.
Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο κ. Παρκ έχασε τον έλεγχο του μαύρου οχήματός του Ford Fiesta και έπεσε πάνω στους αναβάτες της μοτοσικλέτας. Φέρεται επίσης να οδηγούσε με λάθος δρόμο σε μονόδρομο.

Ο κ. Παρκ δεν τραυματίστηκε και φαινόταν να είναι απόμακρος και να μην ανησυχεί όπως αναφέρουν μάρτυρες για τα τραύματα που είχε προκαλέσει.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/