Το Netflix θα μπορούσε να υπογράψει συμφωνία με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ταϊλάνδης που ήταν παγιδευμένη σε σπήλαιο

Τα 12 αγόρια από την Ταϊλάνδη και ο προπονητής ποδοσφαίρου τους, των οποίων η διάσωση από μια γεμάτη νερό σπήλαιο μετά από μια δοκιμασία 18 ημερών τράβηξε την προσοχή του κόσμου, θα μπορούσαν να υπογράψουν συμφωνία με το Netflix.
Ο γίγαντας του streaming είπε ότι συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής πίσω από την επιτυχημένη ταινία Crazy Rich Asian — SK Global Entertainment — και την 13 Tham Luang Company Ltd για να αφηγηθεί τη «σοβαρή και ηρωική ιστορία» των αγοριών, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στο CNN από το Netflix. Νοτιοανατολική Ασία.

Η Επιτροπή Δημιουργικών Μέσων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης εξετάζει εξονυχιστικά τις προσφορές για λογαριασμό των αγοριών και του προπονητή τους. 13 Η Tham Luang Company Ltd ιδρύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου για να «διαπραγματευτεί τα δικαιώματα» και να διαχειριστεί τις μελλοντικές ευκαιρίες των μέσων ενημέρωσης της διασωμένης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δεν έχει υπογραφεί ακόμη συμβόλαιο, αλλά και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει με τους όρους, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Εάν επιτευχθεί συμφωνία, η SK Global Entertainment θα έχει τα δικαιώματα ζωής «να χρησιμοποιεί τις ιστορίες των θυμάτων για την παραγωγή δημιουργικών μέσων για το περιστατικό του Tham Luang».

Τα δεινά της ομάδας, όλα μέλη μιας τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου γνωστής ως Wild Boars, μαγνήτισαν το κοινό σε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι του 2018, όταν παγιδεύτηκαν βαθιά μέσα σε ένα βυθισμένο συγκρότημα σπηλαίων στη Βόρεια Ταϊλάνδη.

Ξεκίνησε μια τολμηρή διεθνής προσπάθεια διάσωσης για να προσεγγίσει τα αγόρια, ηλικίας μεταξύ 11 και 16 ετών, που ήταν παγιδευμένα στο μαύρο γήπεδο, χωρίς φαγητό και ραγδαία άνοδο της στάθμης του νερού μαζί με τον 25χρονο προπονητή τους.

Οι δύτες που συμμετείχαν στη διάσωση περιέγραψαν επικίνδυνες συνθήκες, με τα γρήγορα κινούμενα ρηχά νερά να περνούν μέσα από πολύ στενά περάσματα - τόσο ύπουλες ήταν οι συνθήκες που ένας Ταϊλανδικός Ναυτικός SEAL πέθανε κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων.

Η επιτυχής διάσωση και των 13 μελών της ομάδας χαιρετίστηκε ως «θαύμα». Τα αγόρια έγιναν από τότε μικρές διασημότητες, παρακολουθώντας τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου έπαιξαν έναν φιλικό αγώνα στο Monumental Stadium, και μάλιστα εμφανίστηκαν στο αμερικανικό talk show "Ellen".

Εάν υπογραφούν συμβόλαια με την SK Global Entertainment και το Netflix, τα αγόρια και ο προπονητής τους θα δωρίσουν το 15% όλων των εσόδων που θα προκύψουν από τη συμφωνία στα Κυβερνητικά Γραφεία Μετριασμού Καταστροφών της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/