Ο Εθνικός Αυστραλίας/Σκωτίας επιτίθεται σε 71χρονο συνάδελφο πελάτη του μπαρ που δεν του ζητήθηκε με μπουκάλι από πίσω, συνελήφθη

Το παρακάτω βίντεο κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν ιδιοκτήτη τοπικής επιχείρησης για μια φερόμενη αυτόκλητη επίθεση με γυάλινο μπουκάλι μπύρας σε έναν μεγαλύτερο θαμώνα από έναν Αυστραλό υπήκοο, τον κ. Alan William Toner, 48 ετών, σε έναν πελάτη σε ένα δημοφιλές μπαρ στο Κεντρική Πατάγια.

Σύμφωνα με το διαβατήριο του κ. Toner, γεννήθηκε αρχικά στη Γλασκώβη της Σκωτίας αλλά τώρα είναι Αυστραλός πολίτης.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε επίθεση χωρίς πρόκληση από πίσω από τον κ. Τόνερ χωρίς προειδοποίηση και δεν μπόρεσε να αμυνθεί. Το βίντεο φαίνεται να το επιβεβαιώνει.

Ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων που γνωρίζουν την κατάσταση σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το θύμα ήταν 71χρονος ντόπιος κάτοικος αλλοδαπής και δεν είχε κάνει τίποτα για να υποκινήσει την επίθεση. Αναφέρθηκε ότι το θύμα καθόταν μόνο του πίνοντας μια μπύρα και δεν είχε μιλήσει με κανέναν και μόλις είχε ελέγξει τον κάδο του και έφευγε όταν χωρίς προειδοποίηση ο κ. Τόνερ του επιτέθηκε από πίσω.

Ο κ. Τόνερ κρατείται επί του παρόντος από την αστυνομία εν αναμονή της δικαστικής δίκης σε τοπική φυλακή. Η επίθεση σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019, αλλά το βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ιδιοκτήτες τοπικών μπαρ για να δείξει ότι ο κ. Τόνερ ήταν ένοχος για τις πράξεις του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/