Θυμωμένος Ρώσος ομογενής ζητά σεξ σε παραδοσιακό κατάστημα μασάζ Jomtien, θυμώνει και γκρεμίζει το κατάστημα

Το Δικαστήριο της Πατάγια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για έναν άνδρα που περιγράφεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ως άνθρωπος της «καυτερής ρωσικής μαφίας».

Ο Pavel Bespalov, 33, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια Ρωσίδα και ζει νόμιμα στην Πατάγια, αναζητείται μετά από ζημιά που προκλήθηκε στην μπροστινή βιτρίνα του καταστήματος M and M Massage στο Jomtien Sai 2 την περασμένη Παρασκευή.

Το Kaoded.com είπε ότι ο Bespalov είχε ζητήσει σεξ από το προσωπικό του καταστήματος, αλλά αυτό αρνήθηκε και του είπαν ότι είναι ένα παραδοσιακό κατάστημα μασάζ και δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία και δεν το έχουν κάνει ποτέ.

Επέστρεψε αργότερα για να κάνει ζημιά σε ένα τραπέζι και του είπαν "δεν υπάρχει σεξ εδώ". Αργότερα το βράδυ έφτασε ένας αλλοδαπός άνδρας με κράνος μοτοσικλέτας που έμοιαζε με το ίδιο άτομο με μαχαίρι και έσπασε το μπροστινό τζάμι και κατέστρεψε την κλειδαριά, απειλώντας και το προσωπικό με το μαχαίρι.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι επικοινώνησε με τη μετανάστευση που είπε ότι ο Μπεσπάλοφ είχε διαφύγει πέρα ​​από τα σύνορα στην Καμπότζη.

Ωστόσο, ελπίζουν ότι θα επιστρέψει καθώς η Ρωσίδα σύζυγός του βρίσκεται στην Πατάγια και εργάζεται νόμιμα, την οποία εντόπισαν και πήραν συνέντευξη. Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει την κατάσταση.

Οι συνοριακοί σταθμοί έχουν ειδοποιηθεί με εντολές να τον συλλάβουν εάν και όταν επιχειρήσει να ξαναμπεί στη χώρα.

 

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉKhaoded/Thaivisa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/