Η Ταϊλάνδη διπλασιάζει την επιβολή του ατμίσματος, τη διεξαγωγή επιδρομών και υπενθυμίζοντας στους τουρίστες ότι είναι αντίθετο με το νόμο

Μπανγκόκ-

Ενώ μια νέα ομάδα λόμπι για άτμισμα και ηλεκτρονικά τσιγάρα συνεχίζει να πιέζει την κυβέρνηση για αναθεώρηση της νομοθεσίας σχετικά με τα προϊόντα ατμίσματος και ηλεκτρονικών τσιγάρων, η αστυνομία επιβάλλει περισσότερες καταστολές στις πωλήσεις προϊόντων που σχετίζονται με το άτμισμα.

Δεκαέξι Ταϊλανδοί και δύο Βιρμανοί συνελήφθησαν στην Μπανγκόκ επειδή πουλούσαν συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές νικοτίνης και προϊόντα καπνού baraku (ναργιλέ).

Ο Πολ Υποστράτηγος Surachate Hakparn, υπό την ιδιότητά του ως αναπληρωτής αρχηγός της Ομάδας Δράσης για την Καταστολή του Εγκλήματος στην Τεχνολογία Πληροφορικής, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι συλλήψεις έγιναν σε πολλές νυχτερινές αγορές χθες το βράδυ, 3 Μαρτίου 2019.

Βρέθηκαν 21 καταστήματα να πουλούσαν παράνομες συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου και ναργιλέδες και συνελήφθησαν 18 άτομα.

Η αστυνομία κατέσχεσε 81 συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, 1,127 μπουκάλια χημικών ηλεκτρονικών τσιγάρων και 777 ναργιλέ και άλλα παράνομα αντικείμενα.

Η επιχείρηση ακολούθησε μια επιδρομή στις 28 Φεβρουαρίου στην αγορά Klong Thom, κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις Ταϊλανδοί και δύο Λάος για πώληση του ίδιου είδους εργαλείων.

Οι αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης υπενθύμισαν τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους ότι αυτό είναι αντίθετο με το νόμο και τα πρόστιμα και η επιβολή μπορεί να είναι πολύ, πολύ υψηλά.

Οι επιδρομές πιστεύεται ότι έγιναν από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λόγω του διεθνούς Τύπου που προκλήθηκαν από μια Γαλλίδα που παραπονέθηκε ότι απελάθηκε αφού αρνήθηκε να πληρώσει δωροδοκία 40,000 μπατ επειδή συνελήφθη να ατμίζει στην Ταϊλάνδη. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης λέει ότι η γυναίκα είχε λάθος και πολλά σήματα και νόμοι, καθώς και οι προειδοποιήσεις της πρεσβείας αναφέρουν ότι το άτμισμα είναι αντίθετο με το νόμο και ότι ο ισχυρισμός άγνοιας του νόμου δεν αποτελεί δικαιολογία.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/