Οι εκλογές αναμένεται να επιφέρουν απαγόρευση των πωλήσεων ποτών αυτόν τον μήνα

Χωρίς διανυσματικά σημάδια περιοχής χωρίς αλκοόλ και αλκοόλ. Σύμβολο απαγορευμένου αλκοολισμού και αλκοολούχων ποτών, εικονιδίων απαγόρευσης και διακοπής

Ταϊλάνδη-

Όπως αναφέρθηκε από το Thairath και άλλες πηγές μέσων ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, η εκλογική επιτροπή της Ταϊλάνδης δήλωσε επίσημα ότι οι απαγορεύσεις του ποτού θα πρέπει (και πιθανότατα θα) ισχύουν για τις ημέρες των εκλογών, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης ψηφοφορίας στις 16 και 17 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, οι πωλήσεις ποτών απαγορεύονται κατά τη διάρκεια εκλογών. Η Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει αυτόν τον νόμο και ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαγορευτούν οι πωλήσεις ποτών από τις 6:00 έως τις 6:00 από τις 16 έως τις 17 Μαρτίου καθώς και από τις 23 και 24 Μαρτίου. Μάρτιος.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν αυτό θα επιτρέψει σε μπαρ, gogos και εστιατόρια να πουλήσουν ποτό πριν και μετά από αυτές τις ώρες και θα εξαρτηθεί από τοπικούς αξιωματούχους και φορείς.

Εάν αυτό είναι αποτελεσματικό, σημαίνει ότι η δημοφιλής αργία της ημέρας του Αγίου Πατρικίου θα είναι μια ξηρή μέρα στην Πατάγια.

Η Irish Society of Pattaya επιβεβαίωσε ότι η ετήσια παρέλαση θα συνεχιστεί κανονικά στις 17 στην Beach Road και καλεί τους τουρίστες και τους ντόπιους να παρευρεθούν, ανεξάρτητα από τυχόν απαγόρευση του ποτού.

Εάν ισχύει, αυτή η απαγόρευση δεν περιλαμβάνει μόνο τους υπηκόους της Ταϊλάνδης αλλά και τους τουρίστες. Τα προηγούμενα χρόνια αυτή η απαγόρευση δεν θα περιλάμβανε ξενοδοχεία ή εστιατόρια, αλλά οι περιορισμοί έχουν γίνει αυστηρότεροι τα τελευταία χρόνια.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/