Σχεδόν 500 συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης X-Ray την Πέμπτη μετά από επιδρομές σε ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότεροι από 400 αλλοδαποί και 79 Ταϊλανδοί, που φέρεται να εμπλέκονται σε αδικήματα για τη μετανάστευση, συνελήφθησαν την Πέμπτη μετά από επιδρομές σε όλη την Ταϊλάνδη.

Ο αναπληρωτής αρχηγός του Γραφείου της Αστυνομίας Μετανάστευσης Pol, στρατηγός Itthipol Itthisarnronnachai δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ την Παρασκευή ότι οι αρχές της Ταϊλάνδης πραγματοποίησαν ταυτόχρονες έρευνες σε 227 τοποθεσίες.

Από τους 417 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν –κυρίως από τη Μιανμάρ, το Λάος και την Καμπότζη– οι 248 κατηγορήθηκαν για «παράνομη είσοδο στην Ταϊλάνδη», ενώ άλλοι 16 από την Καμπότζη, το Λάος και την Ινδία κατηγορήθηκαν για «βίζα υπέρβασης της διαμονής». Άλλοι 153 κατηγορήθηκαν για παραβίαση του Βασιλικού Διατάγματος για τη Διαχείριση της Απασχόλησης Μεταναστών ή άλλων σχετικών χρεώσεων που σχετίζονται με τη μετανάστευση.

Συνελήφθησαν επίσης περίπου 79 Ταϊλανδοί, οι οποίοι φέρεται να φιλοξενούσαν αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα ή δεν ενημέρωσαν τις αρχές για την παραμονή των αλλοδαπών στις εγκαταστάσεις τους εντός 24 ωρών, είπε.

Αυτή ήταν η 45η καταστολή της μετανάστευσης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των τοποθεσιών που αναζητήθηκαν σε περισσότερες από 6,000 σε εθνικό επίπεδο, όπου συνελήφθησαν συνολικά 7,910 παραβάτες.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία μετανάστευσης και οι σχετικοί αξιωματούχοι συνέλαβαν τέσσερις Κινέζους την Πέμπτη, οι οποίοι φέρονται να εργάζονταν σε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών πετρελαιοειδών στο Tambon Bo Rang της συνοικίας Wichien Buri του Phetchabun χωρίς άδειες εργασίας.

Οι τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι ταυτοποιήθηκαν ως Jiang Yongbao, 45, Wang Kupeng, 35, Gao Liming, 30 και Gao Zhidong, 36.

Πηγή: The Nation

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/