Το Legend Siam Cultural Amusement Park πρόκειται να ανοίξει στην Πατάγια πριν από το τέλος του έτους

Ένα νέο τουριστικό αξιοθέατο που αναδεικνύει τον πολιτισμό του αρχαίου Σιάμ πρόκειται να ανοίξει στην Πατάγια μέχρι το τέλος του έτους.

Το Legend Siam βρίσκεται στο 264 rai κοντά στον τροπικό κήπο Nong Nooch στην οδό Sukhumvit. Χωρίζεται σε ένα λούνα παρκ 164 ράι και ένα έργο ανάπτυξης ακινήτων 100 ράι.
Ο Witsanu Thepcharoen, Διευθύνων Σύμβουλος της Nusa Legend Siam Co., πλαισιώθηκε από τους αστέρες του κινηματογράφου Pope Thanawat, Bella Ranee, Mario Maoroe, Mint Chalida, Toey Pongsakorn και Prang Kannaran στην ανακοίνωση έναρξης στις 22 Φεβρουαρίου.

Το ταϊλανδικό πολιτιστικό θεματικό πάρκο θα έχει τρεις ζώνες, όλες με επίκεντρο τη ζωή στην Ταϊλάνδη όταν ήταν ακόμα γνωστό ως Σιάμ.

Η Ζώνη του Σιάμ θα παρουσιάσει τον πολιτισμό του Σιάμ και το ευημερούν παρελθόν του μέσω της σύγχρονης ταϊλανδικής γεωργίας. Η ζώνη Araya Thai θα είναι μια έκθεση ναών που θα παρουσιάζει τρόπους ζωής, παράδοση και πολιτισμό των Σιαμέζων, όπως εκθέσεις ναών, πλωτές αγορές, αγορά αγροτών, πολιτιστικές παραστάσεις και άλλα.

Η Ζώνη Phum Pandin θα διηγηθεί ιστορικές ιστορίες γενναίων ανθρώπων του Bangrachan και εκείνων που ακολουθούν τη φιλοσοφία της «οικονομίας επάρκειας» του αείμνηστου βασιλιά Rama IX.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉhttps://www.pattayamail.com/business/legend-siam-cultural-park-to-open-in-pattaya-by-year-end-247658
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/