Η υπηρεσία κοινής χρήσης μοτοσικλέτας Go-Jek ξεκινά στην Ταϊλάνδη ως GET Taxi

Η ινδονησιακή εφαρμογή ιππασίας Go-Jek ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητές της στην Ταϊλάνδη την Τετάρτη ως μέρος της επέκτασής της στη Νοτιοανατολική Ασία.

Με την επωνυμία GET, η Go-Jek συνεργάζεται με μια ομάδα με έδρα την Ταϊλάνδη με επικεφαλής τον CEO Pinya Nittayakasetwat. Η κίνηση είναι παρόμοια με την επέκταση της Go-Jek στο Βιετνάμ πέρυσι με την Go-Viet, την πρώτη της παρουσία εκτός Ινδονησίας.

«Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο ο Go-Jek επηρέασε τις ζωές των Ινδονήσιων, επομένως θέλουμε να φέρουμε τον ίδιο αντίκτυπο στην Ταϊλάνδη», είπε ο Pinya στον Τύπο κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του GET στην Μπανγκόκ.

Είπε ότι ο Go-Jek υποστήριξε τη χρηματοδότηση και την τεχνολογία του GET, ενώ η εταιρεία του παρείχε την τοπική γνώση που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη. Ωστόσο, αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες σχετικά με το πόσα είχε επενδύσει η Go-Jek στο GET.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Go-Jek Nadiem Makarim είπε ότι η επέκταση στην Ταϊλάνδη ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για την ινδονησιακή υπηρεσία, καθώς και οι δύο χώρες μοιράζονταν παρόμοια χαρακτηριστικά.

«Οι Ταϊλανδοί χρησιμοποιούν μοτοσικλέτες για να κυκλοφορούν όπως και εμείς στην Ινδονησία», είπε. «Μοιραζόμαστε επίσης ένα παρόμοιο πάθος για το φαγητό, οπότε πιστεύουμε ότι [η επέκταση στην Ταϊλάνδη είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς».

Επί του παρόντος, η εφαρμογή Thai ride-hailing παρέχει τρεις υπηρεσίες στους πελάτες της: ταξί μοτοσικλετών, παράδοση φαγητού και υπηρεσίες άμεσων ταχυμεταφορών. Έχει επίσης ολοκληρώσει 2 εκατομμύρια συναλλαγές και έχει 10,000 αδειούχους οδηγούς σε 41 περιοχές της Μπανγκόκ.

Ο Pinya πρόσθεσε ότι η εφαρμογή θα παρέχει ένα σύστημα πληρωμών που ονομάζεται GET pay, το οποίο θα επιτρέπει τις συναλλαγές χωρίς μετρητά «πολύ σύντομα».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/