Το Charity Classic Car Show ξεκινά αύριο, 2 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Asia

ΠΑΤΑΓΙΑ:–Οι λάτρεις του αυτοκινήτου ελπίζουν και πάλι να συγκεντρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες μπατ για τα άπορα παιδιά όταν η Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου της Πατάγια ανοίξει στο ξενοδοχείο Asia το Σάββατο 2 Μαρτίου το μεσημέρι.

Θα υπάρξει επίσης μια παρέλαση 50 κλασικών αυτοκινήτων που θα κυλήσουν στην Πατάγια το Σάββατο στις 4 το απόγευμα. Θα ταξιδέψουν σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένου του Beach Road.

Στις 2 Μαρτίου θα δούμε επίσης παραστάσεις και φιλανθρωπικές δραστηριότητες στο ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ, ξεκινώντας στις 7 μ.μ.

Ο σημερινός δήμαρχος σύμβουλος Rattanachai Sutidechanai είπε στις 19 Φεβρουαρίου ότι η εκπομπή θα ωφελήσει το Human Help Network Foundation (Ταϊλάνδη), το οποίο λειτουργεί το Κέντρο Προστασίας και Ανάπτυξης Παιδιού, το Κέντρο Εγκατάστασης και το Εκπαιδευτικό Κέντρο ASEAN.

Η πρώτη Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου τον Μάρτιο του 2017 συγκέντρωσε 400,000 μπατ για το φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/