Το τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 23 Κινέζους τουρίστες βάζει φωτιά οδηγώντας στον αυτοκινητόδρομο, η γρήγορη ανταπόκριση του οδηγού και ένας καλός Σαμαρείτης δεν έχει κανέναν τραυματισμό

Πατάγια-
Στις 730 μ.μ. απόψε, ένα τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 23 Κινέζους τουρίστες πυρπολήθηκε ενώ ταξίδευε στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Ocean Marina Yacht Club.

Ένας άλλος οδηγός, ένας 30χρονος Ταϊλανδός, που βρισκόταν πίσω από το λεωφορείο, παρατήρησε τη φωτιά και τράβηξε την προσοχή του οδηγού του λεωφορείου, συνεχίζοντας να κρατά την κόρνα του και να οδηγεί δίπλα στο λεωφορείο μέχρι το λεωφορείο να ανατραπεί.

Ο οδηγός του λεωφορείου και ο καλός Σαμαρείτης βοήθησαν να φέρουν τους τουρίστες ασφαλείς καθώς κλήθηκαν πυροσβέστες και διασώστες.

Λόγω της γρήγορης δουλειάς του καλού Σαμαρείτη και του οδηγού που ανταποκρίθηκε γρήγορα δεν τραυματίστηκε ούτε ένα άτομο.


Οι τουρίστες που ταρακουνήθηκαν αλλά ασφαλείς παρελήφθησαν από άλλο τουριστικό λεωφορείο της ίδιας εταιρείας και η αστυνομία ερευνά τα αίτια του συμβάντος. Η εταιρεία, που διαχειρίζεται η Scania και η ATS Travel, θα διεξάγουν επίσης τη δική τους έρευνα όπως έχουν δηλώσει στον Τύπο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/