Λάος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Chonburi με δεκάδες μπουκάλια ποτών και ενεργειακά ποτά

Το φουσκωμένο σώμα ενός εργάτη του Λάος βρέθηκε στο νοικιασμένο δωμάτιό του τη Δευτέρα, αφού δεν είχε έρθει στη δουλειά για δύο ημέρες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αστυνομικό τμήμα Muang Chon Buri ειδοποιήθηκε στις 10.30 ότι το σώμα του Noi, 35 ετών, ανακαλύφθηκε στον πανσιόν BK στο χωριό Moo 2 του Tambon Bang Sai.

Ο Νόι εργαζόταν ως αχθοφόρος σε καρότσια στην αγορά Chon Buri.

Ο Wut Songsod, 37 ετών, διευθυντής της πανσιόν, είπε ότι έλεγξε το δωμάτιο και βρήκε το πτώμα αφού ο εργοδότης του Noi είχε αναφέρει την απουσία του Λάος από τη δουλειά τις τελευταίες δύο ημέρες.

Η αστυνομία βρήκε πολλά άδεια μπουκάλια με φτηνό λευκό ποτό και ενεργειακά ποτά στο δωμάτιο του Wut.

Το πτώμα στάλθηκε για νεκροψία σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι ήπιε μέχρι θανάτου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/