Οι συνολικές αφίξεις τουριστών της Ταϊλάνδης τον Ιανουάριο αυξάνονται σχεδόν 5% σε ετήσια βάση, οι Κινέζοι επισκέπτες αυξάνονται κατά 10%

[ΜΠΑΝΓΚΟΚ] Η Ταϊλάνδη σημείωσε αύξηση 4.91 τοις εκατό στις αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο σε ετήσια βάση, μετά από άνοδο 7.7 τοις εκατό τον Δεκέμβριο, δήλωσε την Παρασκευή το υπουργείο Τουρισμού.

Οι 3.72 εκατομμύρια τουρίστες δαπάνησαν 196 δισεκατομμύρια μπατ (8.46 δισεκατομμύρια S$) τον Ιανουάριο, αυξημένοι κατά 2.4 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Οι επισκέπτες από την Κίνα, τη μεγαλύτερη πηγή τουριστών της Ταϊλάνδης, αυξήθηκαν 10.29 τοις εκατό τον Ιανουάριο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Οι ξένες τουριστικές εισπράξεις αντιπροσωπεύουν περίπου το 12 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της Ταϊλάνδης.

Η Ταϊλάνδη έχει επικεντρωθεί στην ανάκτηση της κινεζικής τουριστικής αγοράς κάθε χρόνο μετά από πολλά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου ενός σκάφους που βυθίστηκε που σκότωσε πολλούς τουρίστες, που προκάλεσε ζημιά στον αριθμό των Κινέζων επισκεπτών που ήρθαν στην Ταϊλάνδη. Η αύξηση των τουριστών κάθε χρόνο είναι σίγουρα καλά νέα για την Ταϊλάνδη, αφού οι αξιωματούχοι επικεντρώθηκαν στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των Κινέζων τουριστών και στην υποδοχή τους πίσω στη χώρα.

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/