Η ιαπωνική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων Don Quijote ξεκινά ένα κύμα επέκτασης στην Ασία και ξεκινά στην Μπανγκόκ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ — Η ιαπωνική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων Don Quijote ξεκινά ένα κύμα επέκτασης στην Ασία την Παρασκευή με την έναρξη ενός εμπορικού συγκροτήματος στην Μπανγκόκ, με στόχο να αυξήσει τον αριθμό των καταστημάτων στο εξωτερικό σε 200 από 41 τώρα.

Τα σχέδια προβλέπουν το άνοιγμα καταστημάτων στο Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, τις Φιλιππίνες και τη Μαλαισία επίσης, δήλωσε την Τετάρτη ο Koji Ohara, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας χειριστή Pan Pacific International Holdings.

Το Donki Mall Thonglor, που βρίσκεται σε μια πολυτελή κατοικημένη περιοχή της Μπανγκόκ, θα στεγάσει αρχικά 34 ενοικιαστές, αγκυροβολημένο από την επωνυμία εκπτωτικών καταστημάτων Don Don Donki της Pan Pacific. Η Ohara αναμένει 2 δισεκατομμύρια γιεν (18 εκατομμύρια δολάρια) σε ετήσιες πωλήσεις στο πρώτο Don Don Donki της Ταϊλάνδης.

«Η Ταϊλάνδη είναι η πιο εμπορεύσιμη χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία», δήλωσε την Τετάρτη ο Takao Yasuda, ιδρυτικός πρόεδρος και ανώτατος σύμβουλος της Pan Pacific. «Θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε το άνοιγμα πολλών καταστημάτων εδώ».

Το εμπορικό κέντρο έκτασης περίπου 28,000 τ.μ. θα λειτουργεί από μια κοινοπραξία μεταξύ της Pan Pacific, της ταϊλανδέζικης εταιρείας βαφής TOA και μιας τοπικής θυγατρικής μιας Ιαπωνικής εταιρείας ανάπτυξης χώρων στάθμευσης.

Η Ταϊλάνδη αντιπροσωπεύει την τρίτη επέκταση της Pan Pacific στο εξωτερικό μετά τις ΗΠΑ και τη Σιγκαπούρη. Η Ιαπωνία φιλοξένησε πάνω από 1 εκατομμύριο Ταϊλανδούς τουρίστες το 2018 και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους αγόρασαν αναμνηστικά όπως καραμέλες και μακιγιάζ στα καταστήματα Don Quijote, τα οποία μένουν ανοιχτά μέχρι αργά.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉNikkei Ασίας κριτική
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/