16χρονος μαθητής λυκείου βοήθησε να σώσει τη ζωή 68χρονου που τραυματίστηκε σε ατύχημα με μηχανή (Βίντεο)

Πατάγια-

Στις 5:30 της 20ης Φεβρουαρίου 2019, ένας 68χρονος Ταϊλανδός, ο κ. Amnuay Rittidet, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Threppasit. Ο κ. Rittidet υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι καθώς και πολλαπλές εκδορές.

Ένας μαθητής γυμνασίου της περιοχής, ο 16χρονος κ. Chiraphon Madeua, μαθητής του σχολείου Phothisamphan Pittayakan, είδε το ατύχημα καθώς οδηγούσε στο σπίτι από το σχολείο και σταμάτησε για να παράσχει βοήθεια.

Είπε ότι ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άγνωστος αλλοδαπός χτύπησε τον ηλικιωμένο και τον έριξε από τη μηχανή. Δεν ήταν σαφές ποιος φταίει το ατύχημα, ωστόσο, ο αλλοδαπός συνεργάστηκε με την αστυνομία.

Ο κ. Madeua, ο οποίος πρόσφατα πέρασε από εξετάσεις στο σχολείο για ιατρική βοήθεια, αποφάσισε να σταματήσει αμέσως και να βοηθήσει.

Χρησιμοποιώντας την ιατρική του εκπαίδευση, κατάφερε να περιθάλψει τον τραυματία μέχρι που έφτασαν επαγγελματίες διασώστες από το τοπικό ίδρυμα διάσωσης για να μεταφέρουν τον κ. Rittidet σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία θα ελέγξει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος και να εντοπιστεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/