Η Ταϊλάνδη θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό Μις Κόσμος φέτος τον χειμώνα για πρώτη φορά

ΜΑΝΙΛΑ – Μήνες μετά τη Μις Υφήλιος 2018, η Ταϊλάνδη θα λειτουργήσει και πάλι ως χώρος διεξαγωγής διεθνών διαγωνισμών.

Την Τρίτη, η Μις Κόσμος πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στην Μπανγκόκ για να ανακοινώσει επίσημα την Ταϊλάνδη ως οικοδεσπότη του διαγωνισμού του 2019.

Η βασιλεύουσα Μις Κόσμος Βανέσα Πόνσε ντε Λεόν από το Μεξικό και οι συνάδελφοί της ηπειρώτικες βασίλισσες φωτογραφήθηκαν επίσης φορώντας παραδοσιακά ταϊλανδέζικα φορέματα.

Είναι η πρώτη φορά που η Μις Κόσμος θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη.

Αντιπρόσωποι από 130 χώρες έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν τον Νοέμβριο, με τη βραδιά της στέψης να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/