Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια υποσχέθηκε να πετάξει το βιβλίο σε δύο αλλοδαπούς που πιάστηκαν σε βίντεο να οδηγούν απερίσκεπτα στην περιοχή Jomtien της Πατάγια.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια υποσχέθηκε να πετάξει το βιβλίο σε δύο αλλοδαπούς που πιάστηκαν σε βίντεο να οδηγούν απερίσκεπτα στην περιοχή Jomtien της Πατάγια.

Ένα βίντεο κλιπ που προβάλλεται ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε τους δύο άντρες να έχουν κολλήσει στα φώτα προτού αγωνιστούν μεταξύ τους με έναν άνδρα να φαίνεται να απλώνει τα πόδια του και να κάνει τροχό.

Κανένας άντρας δεν φορούσε κράνος ή πουκάμισο.

Θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με φυλάκιση για τις ατάκες τους.

Ο αρχηγός του σταθμού της Pattaya, Pol Col Apichai Krobpetch, δήλωσε στην Daily News Online ότι είχε διατάξει τους άντρες του να βρουν τους τουρίστες. Το CCTV στη διασταύρωση και κατά μήκος του Jomtien Sai 2 μελετάται.

Θα κατηγορηθούν για απερίσκεπτη απειλή του κοινού καθώς και για μη χρήση κράνους, είπε.

Η προηγούμενη κατηγορία ενέχει το ενδεχόμενο ποινής φυλάκισης.

Προηγούμενα υπάρχουν. νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι τρεις Ταϊλανδοί «μεγάλοι ποδηλάτες» είχαν φυλακιστεί επειδή έκαναν ρόδες στον αυτοκινητόδρομο. Οι ποινές φυλάκισης ανεστάλησαν από το δικαστήριο.

Σε άλλο ρεπορτάζ, η Daily News ανέφερε ότι δεν ήταν μόνο οι Ταϊλανδοί που προκαλούσαν ενόχληση στους δρόμους – και αλλοδαποί ήταν σε αυτό.

Το υλικό ανέβηκε στο "Page Clip Dang Facebook".

Πηγή: Daily News

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/