100 εκατομμύρια μπατ εκτρέπονται στον Στρατό για Έκτακτη Ανάγκη στα Σύνορα…Στην Ταϊλάνδη.

Ταϊλάνδη-

Όχι, δεν είναι αμερικανική και δεν είναι επείγουσα εντολή για ένα τείχος… αλλά η Ταϊλάνδη έχει εκτρέψει αθόρυβα 100 εκατομμύρια μπατ στον στρατό για μια έκτακτη ανάγκη στα νότια σύνορα που κήρυξαν αυτήν την εβδομάδα.

Η κυβέρνηση ενέκρινε τη Δευτέρα ένα ταμείο 100 εκατομμυρίων μπατ που θα χρησιμοποιηθεί από τον στρατό σε περίπτωση απροσδιόριστων καταστάσεων «έκτακτης ανάγκης» στα σύνορα της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο αρχηγός του στρατού Apirat Kongsompong θα έχει την αποκλειστική εξουσία να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για στρατιωτικές επιχειρήσεις εάν πιστεύει ότι η ασφάλεια των συνόρων βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Atisit Chaiyanuwat είπε ότι το ταμείο θα είναι απαραίτητο σε περίπτωση που προκύψουν απρόβλεπτες εξωτερικές απειλές.

Το μέτρο εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε τη Δευτέρα αντί για τη συνηθισμένη συνεδρίαση της Τρίτης λόγω βουδιστικών διακοπών.

Στην ίδια συνεδρίαση, η κυβέρνηση χορήγησε επίσης κεφάλαια έκτακτης ανάγκης ύψους 10 έως 50 εκατομμυρίων μπατ σε οκτώ κρατικές υπηρεσίες για δαπάνες κατά τη διάρκεια εθνικών καταστροφών ή άλλων κρίσεων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας και επαρχιακές εντολές ανακούφισης από καταστροφές.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/