Νεαρός Ινδός χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και ρίχνει το αυτοκίνητό του σε ταξί που περιμένει στο κόκκινο φανάρι (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας αλλοδαπός υπήκοος από την Ινδία, ο κ. Surinder Singh, του οποίου η ηλικία δεν δόθηκε στον Τύπο αλλά εμφανίστηκε στις αρχές των είκοσι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σήμερα το πρωί γύρω στις 6:00 π.μ. σε μια μεγάλη διασταύρωση και έστρεψε το αυτοκίνητό του σε ένα ταξί που περίμενε στο ένα κόκκινο φως.

Ο οδηγός ταξί, 50 ετών, δεν τραυματίστηκε εντυπωσιακά. Δήλωσε στο Pattaya News ότι ο κ. Singh πέρασε από ένα κόκκινο φανάρι με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε σε μια κολόνα φωτισμού στη μέση του δρόμου και πέταξε το όχημά του στο ταξί.


Ο κ. Singh, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και υπέστη οδοντικά τραύματα, αλλά αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια, φαινόταν αποπροσανατολισμένος και σύμφωνα με την αστυνομία πιθανώς μεθυσμένος.

Κύριε Σούριντερ Σινγκ

Συνέλαβαν τον κ. Singh στον τόπο του ατυχήματος για να κάνουν μια εξέταση αίματος για να προσδιορίσουν εάν εμπλέκεται αλκοόλ, καθώς αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ στο σημείο και δεν ήταν συνεργάσιμος.

Οι αξιωματούχοι θα εξετάσουν το υλικό CCTV από τη σκηνή και θα πραγματοποιήσουν μια συνέντευξη με τον κ. Singh πριν προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε κατηγορίες. Τουλάχιστον, θα είναι υπεύθυνος για υλικές ζημιές στο ταξί και στο φως του δρόμου, δήλωσαν στελέχη στον Τύπο.

Ο οδηγός ταξί αφέθηκε ελεύθερος στο σημείο, καθώς οι αρχές διαπίστωσαν ότι δεν έφταιγε στο ατύχημα.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/