Παγκόσμιο Κύπελλο Para Powerlifting θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη

Το Para Powerlifting συνεχίζει να φτάνει σε νέες περιοχές καθώς η Ταϊλάνδη έχει ανακοινωθεί ως η χώρα υποδοχής ενός Παγκόσμιου Κυπέλλου Para Powerlifting για πρώτη φορά, με την πόλη της Pattaya να διοργανώνει τον διαγωνισμό μεταξύ 23 και 28 Νοεμβρίου.

Θα είναι το πέμπτο και τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς, καθώς και ένα από τα τελευταία διεθνή γεγονότα πριν οι καλύτεροι αρσιβαρίστριες του κόσμου στρέψουν την προσοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, που θα διεξαχθούν από τις 25 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Λίμα του Περού θα φιλοξενήσει επίσης Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μεταξύ 3 και 5 Μαΐου. Ο διαγωνισμός θα χρησιμεύσει επίσης ως Test Event για τους Αμερικανικούς Αγώνες Parapan, που θα διεξαχθούν από τις 23 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, νωρίτερα τον Φεβρουάριο. Η Ουκρανή Mariana Shevchuk ήταν η αθλήτρια που ξεχώρισε καθώς σήκωσε 131 κιλά στην τρίτη της προσπάθεια και έσπασε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ (130.5 κιλά) στο δρόμο της για να κατακτήσει το χρυσό μέχρι 55 κιλά γυναικών.

Το Έγκερ της Ουγγαρίας θα φιλοξενήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ 25 και 28 Απριλίου.

Το Τόκιο θα φιλοξενήσει επίσης Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη σεζόν στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα χρησιμεύσει ως δοκιμαστικό γεγονός για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς θα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αστάνα του Καζακστάν, από τις 13 έως τις 19 Ιουλίου.

Οι ισχυρότεροι Παραολυμπιονίκες του κόσμου αναμένεται να αγωνιστούν στην Αστάνα, όπως ο Ιρανός θρύλος Siamand Rahman, η Νιγηριανή βασιλεύουσα χρυσή παραολυμπιονίκης Lucy Ejike και ο τρεις φορές παραολυμπιονίκης της Αιγύπτου Sherif Osman.

Το ημερολόγιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019:
 10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Fazza 2019 (8-12 Φεβρουαρίου)
 Παγκόσμιο Κύπελλο Eger 2019 (25-28 Απριλίου)
 Παγκόσμιο Κύπελλο Λίμα 2019 (Δοκιμαστική εκδήλωση Parapan American Games) (3-5 Μαΐου)
 Παγκόσμιο Κύπελλο Τόκιο 2019 (Tokyo PG Test Event) (26-27 Σεπτεμβρίου)
 Παγκόσμιο Κύπελλο Πατάγια 2019 (23-28 Νοεμβρίου)

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/