Μεθυσμένος αλλοδαπός κάνει μανία γύρω από το αστυνομικό τμήμα, συνελήφθη σε μπυραρία (Βίντεο)

Πατάγια-

Στις 1230:XNUMX π.μ. σήμερα το πρωί, ένας πολύ μεθυσμένος και επιθετικός αλλοδαπός, ο οποίος δήλωσε μόνο ότι ήταν Ελβετός, έκανε έξαλλη κατάσταση μέθης στην Κεντρική Πατάγια κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε τη βραδιά του κλωτσώντας σε μια γυάλινη πόρτα και τραυματίζοντας τον εαυτό του στο αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια πέρασε στο Central Festival απέναντι από τον σταθμό ενώ αιμορραγούσε βαριά από το πόδι του.

Ο άνδρας, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει όνομα και δεν είχε στοιχεία ταυτότητας, συνέχισε να αναστατώνει μια μικρή μπιραρία στην αυλή του Central Festival με ένα ζωντανό συγκρότημα που χορηγείται από τον Singha. Σύμφωνα με μάρτυρες, χτύπησε πολλά τραπέζια, εισέβαλε στη σκηνή και προκάλεσε ζημιές σε πολλά περίπτερα, με αποτέλεσμα δεκάδες τουρίστες και προσωπικό να διασκορπιστούν. Στην πορεία τραυματίστηκε ξανά.

Ο άγνωστος αλλοδαπός ξαπλωμένος στη σκηνή στην μπιραρία στο Central Festival.

Προσωπικό διάσωσης και αστυνομία έφτασε και περιθάλψε το πόδι του άνδρα και τον έφερε πίσω στο αστυνομικό τμήμα όπου φαινόταν να ηρεμεί, ωστόσο, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή σε ένα κοντινό συγκρότημα μπυραριών που βρισκόταν δίπλα στον σταθμό όπου προχώρησε για άλλη μια φορά. σε μια έξαψη που διακόπτει τις επιχειρήσεις και προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα με τους τουρίστες και το προσωπικό. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον συνέλαβαν στο συγκρότημα του μπυραρία.

Αντιστάθηκε στη σύλληψη και επιχείρησε να πολεμήσει με αστυνομικούς, όπως φαίνεται στο βίντεο. Σε αυτό το σημείο, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον ακινητοποίησαν βίαια ενώ προσπάθησε να τους κλωτσήσει και να αντισταθεί στη σύλληψη.

Στη συνέχεια επιστράφηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου όπως φαίνεται προχώρησε στο να σπάσει ένα τζάμι της αίθουσας αναμονής κλωτσώντας το και προκάλεσε περισσότερο τραυματισμό στον εαυτό του και υλικές ζημιές. Αναφέρεται επίσης από μάρτυρες ότι τοποθετήθηκε σε ένα κελί για λίγο πριν καταστρέψει μια αίθουσα αναμονής, αλλά αμέσως προσπάθησε να πολεμήσει άλλους κρατούμενους.

Μεταφέρθηκε σε ένα ασφαλές νοσοκομείο για παρακολούθηση, καθώς οι υπάλληλοι τον περιμένουν να ξεσηκωθεί και να τον ανακρίνουν.

Είναι άγνωστο ποιες κατηγορίες, αν υπάρχουν, θα αντιμετωπίσει ο άνδρας αυτή τη στιγμή, ενώ η αστυνομία καθορίζει τι προκάλεσε το περιστατικό και εάν ο άνδρας έχει ψυχικές ασθένειες ή απλώς ήταν βαριά μεθυσμένος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/