Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει δύο γυναίκες του Ουζμπεκιστάν με την κατηγορία της κλοπής

Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει δύο γυναίκες του Ουζμπεκιστάν με την κατηγορία της κλοπής

Δύο γυναίκες του Ουζμπεκιστάν συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πατάγια, στο Τσον Μπούρι, με την κατηγορία της κλοπής αφού έκλεψαν αντικείμενα από έναν Πακιστανό.

Η δεσποινίς Akhmadiva Nargiza, 29 ετών, κατηγορήθηκε για συμπαιγνία σε κλοπές ή λήψη κλοπιμαίων. Η συμπατριώτισσός της, η δεσποινίς Sidikova Nasiba, 43 ετών, κατηγορήθηκε για συνωμοσία σε κλοπές ή για παραλαβή κλοπιμαίων και για παράταση της βίζας της.

Από τους υπόπτους κατασχέθηκαν ένα κλεμμένο Samsung Galaxy S9 Plus και μια κάρτα ATM της Al Habib Bank.

Οι συλλήψεις έγιναν αφότου η τουριστική αστυνομία που εκτελούσε τα καθήκοντά της στην Pattaya Walking Street έλαβε μια καταγγελία από έναν Πακιστανό, τον Shakeel Ahmed, 35, νωρίς σήμερα το πρωί ότι του έκλεψαν τα πολύτιμα αντικείμενα του όταν αποφάσισε να πάρει τις γυναίκες στο δωμάτιό του. τον πλησίασε σε μια δημοφιλή ινδική ντίσκο στην Walking Street νωρίτερα το βράδυ.


Δήλωσε ότι τους πήγε στο δωμάτιό του και αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα το τηλέφωνο και η κάρτα του ΑΤΜ είχαν φύγει μαζί με τις γυναίκες.

Επέστρεψε στο Walking Street και ενημέρωσε την τουριστική αστυνομία. Η αστυνομία πήγε μαζί του πίσω στη Ντίσκο και οι ίδιες δύο γυναίκες επέστρεψαν αναζητώντας περισσότερα θύματα.


Και οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν την κλοπή. Θα τεθούν υπό κράτηση και θα απαγγελθούν κατηγορίες σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης για την κλοπή. Κατηγορούνται επίσης για πορνεία και εργασία χωρίς άδεια εργασίας.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤουριστική αστυνομία
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/