Πάνω από 2 εκατομμύρια μπατ σεξουαλικά παιχνίδια και φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία κατασχέθηκαν σε επιδρομή στο Nana Plaza

Μπανγκόκ-

Σεξουαλικά παιχνίδια, αφροδισιακά και ψεύτικα βιάγκρα αξίας 2 εκατομμυρίων μπατ κατασχέθηκαν χθες το βράδυ (Τρίτη) από δέκα πάγκους που λειτουργούσαν στην περιοχή Νανά της Μπανγκόκ.

Η αστυνομία συνεργάστηκε με τον στρατό και τις υπηρεσίες προστασίας για να εκτελέσει την επιδρομή μετά από πολλές καταγγελίες από το κοινό για πωλητές (που δραστηριοποιούνται στην περιοχή soi 3/1) που πουλούσαν παράνομα αντικείμενα στο δρόμο αψηφώντας τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δήλωσαν επίσης ότι πολλοί τουρίστες προσβλήθηκαν και ενοχλήθηκαν από τα προς πώληση αντικείμενα.

Οι υπηρεσίες δημόσιας προστασίας είχαν ήδη εκδώσει προειδοποιήσεις για εκκαθάριση στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είπαν επίσης ότι ορισμένα από τα ναρκωτικά που πωλούνται από τους πωλητές θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή και το είδος της επιχείρησής τους θα μπορούσε να επηρεάσει τη φήμη της Ταϊλάνδης.
Η αστυνομία έχει κατηγορήσει τους πωλητές για κατοχή και διανομή ναρκωτικών χωρίς άδεια καθώς και για πώληση άσεμνων αντικειμένων υπό περιορισμούς. Η μεγάλη ανάσυρση εκτέθηκε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Lumphini.

Δεν είναι σαφές πού θα πάνε τα κατασχεθέντα αντικείμενα.

Εγγραφή
ΠΗΓΉDaily News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/