Ένας 60χρονος Ιρλανδός πεθαίνει από το διαμέρισμα μετά από χωρισμό με τη γυναίκα του

Πατάγια-

Ένας 60χρονος Ιρλανδός πολίτης, ο κ. Brian Dobino, πήδηξε μέχρι θανάτου αργά χθες το βράδυ από ένα διαμέρισμα στην κεντρική Pattaya αφήνοντας τους περαστικούς σοκαρισμένους.


Ένας φρουρός ασφαλείας που γνώριζε καλά τον κ. Dobino είπε ότι πρόσφατα είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και ζούσε μόνος από τότε που χωρίστηκε. Ήταν εδώ και πολύ καιρό ομογενής.

Πρόσφατα βρισκόταν σε τοπικό νοσοκομείο για άγχος και κρίσεις πανικού λόγω του άγχους του χωρισμού με τη γυναίκα του και των υποτιθέμενων οικονομικών προβλημάτων. Είχε αφεθεί ελεύθερος μόνο μία ή δύο μέρες πριν. Φέρεται να είχε πει στο προσωπικό του διαμερίσματος ότι ίσως χρειαστεί να επιστρέψει στην Ιρλανδία λόγω του χωρισμού και των οικονομικών ζητημάτων και ότι δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο που οδήγησε στις κρίσεις πανικού.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρξε κανένα κακό παιχνίδι στο περιστατικό. Δεν είπαν αν βρήκαν κάποιο σημείωμα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/