Συνελήφθη 43χρονη Ταϊλανδή επειδή έκλεψε τσάντα από Κινέζο τουρίστα στην Ντίσκο

Πατάγια-

Μια 43χρονη Ταϊλανδή που πέρασε πρόσφατα ενάμιση χρόνο στη φυλακή της Ταϊλάνδης για κλοπή συνελήφθη στο Walking Street αφού φέρεται να της έκλεψαν την τσάντα σε ένα δημοφιλές νυχτερινό κέντρο της Walking Street νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο κ. Huang Siqing, 28 ετών, δήλωσε στην αστυνομία ότι η ύποπτη και οι φίλες της είχαν πάρει ένα τραπέζι δίπλα του και τον φλέρταραν. Δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται. Πήγε στην τουαλέτα, αφήνοντας την τσάντα του στο τραπέζι και επέστρεψε για να τη βρει να λείπει.
Η τσάντα περιείχε διαβατήριο, κινητό τηλέφωνο, πιστωτικές κάρτες και μετρητά.


Ο κ. Siqing πήγε αμέσως στο περίπτερο της τουριστικής αστυνομίας στην Walking Street και η αστυνομία πήγε μαζί του στις Ντίσκο υποψιαζόμενοι ότι η γυναίκα ήταν ακόμα στην περιοχή. Το CCTV στο Disco κατάφερε να αναγνωρίσει τη γυναίκα.


Είχαν δίκιο ότι βρισκόταν ακόμα στην περιοχή και βρέθηκε σε άλλο κοντινό νυχτερινό κέντρο και συνελήφθη με την τσάντα που είχε στην κατοχή της.

Η ύποπτη αρνήθηκε την κλοπή και ισχυρίζεται ότι νόμιζε ότι η τσάντα έμεινε από τον τουρίστα επειδή δεν την ήθελε. Η αστυνομία δεν πιστεύει την ιστορία της και αντιμετωπίζει επιπλέον χρόνια φυλάκιση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/