Πλαστικά σκουπίδια βρέθηκαν σε σώμα νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην παραλία στο Chon Buri

Πλαστικά σκουπίδια βρέθηκαν μέσα σε μια νεκρή πράσινη χελώνα στην παραλία Bang Sane στο Chon Buri.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) λέει ότι η πράσινη χελώνα βρέθηκε χθες στην παραλία Bang Sane στο Chon Buri.

Η θηλυκή χελώνα είχε μήκος 76.5 εκατοστά και πλάτος 72 εκατοστά. Η ηλικία του υπολογίζεται γύρω στα 25 με 30 χρόνια. Το σώμα είχε ήδη αρχίσει να σαπίζει.

Μέσα στη χελώνα βρέθηκαν θαλάσσια χόρτα, φύκια, κομμάτια από δίχτυα και πλαστικά σκουπίδια.

Διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Εγγραφή
ΠΗΓΉThaiger
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/