Οι ντόπιοι αναστατωμένοι για τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στην περιοχή Nirun Condo

Πατάγια-

Οι ντόπιοι απευθύνθηκαν στον Τύπο ανησυχώντας για τα σκουπίδια που συνεχίζουν να πετιούνται και να αφήνονται στην περιοχή κοντά στο Nirun Condo και το Soi Bongkot.

Έστειλαν φωτογραφίες που περιγράφουν το πρόβλημα και δήλωσαν ότι προσπαθούν να πείσουν τους τοπικούς αξιωματούχους της πόλης να αντιμετωπίσουν το ζήτημα εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς καμία ενέργεια αυτή τη στιγμή.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες αναφέρουν ότι φορτηγά και ιδιωτικά οχήματα θα πετάξουν μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών στην περιοχή, συχνά μέσα στη νύχτα.

Αυτό με τη σειρά του προσελκύει οδοκαθαριστές στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων αδέσποτων σκύλων, αρουραίων και άγριων χοίρων που έχουν παρατηρηθεί και οι δύο.

Η γη πιστεύεται ότι είναι ιδιόκτητη γη και δεν ανήκει στην πόλη, γεγονός που αποτελεί μέρος του ζητήματος γιατί δεν έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/