Βρέθηκε σορός αγνώστου ταυτότητας αλλοδαπού να επιπλέει στον κόλπο Πατάγια

Το σώμα ενός ξένου Καυκάσου με βαριά τατουάζ βρέθηκε να επιπλέει στον κόλπο Πατάγια από έναν ψαρά νωρίς σήμερα το πρωί.

Κλήθηκαν σωστικά συνεργεία και μετέφεραν το πτώμα στην ακτή, όπου έγινε πιο προσεκτική εξέταση.

Το πτώμα φαινόταν να ήταν νεκρό και στο νερό για πάνω από μια εβδομάδα. Η πλειονότητα των άκρων και του κεφαλιού φαινόταν να τρώγονταν από τα ψάρια μέχρι το κόκαλο. Ο άντρας φορούσε μαύρο σορτς και μαύρο πουκάμισο.

Δεν υπήρχε κανένα αρχικό σημάδι οστικού τραύματος που να υποδεικνύει σοβαρό τραύμα ή αμβλεία βλάβη σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Έγινε επικοινωνία με τις τοπικές πρεσβείες και η αστυνομία θα εξετάσει σήμερα τις αναφορές αγνοουμένων, ενώ το ιατρικό προσωπικό συνεχίζει να προσπαθεί να βρει πιο ακριβή αιτία θανάτου.

Το παρακάτω βίντεο περιέχει περιεχόμενο που μπορεί να προσβάλει ευαίσθητους θεατές.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/