Πάνω από δώδεκα ντόπιοι της Ταϊλάνδης κατηγορούν μια Ταϊλανδέζα ότι τους εξαπάτησε για σχεδόν 10 εκατομμύρια μπατ

Πατάγια-

Μια ομάδα περίπου δώδεκα Ταϊλανδών πήγε χθες στην αστυνομία της Πατάγια για να πει ότι ένας από τους έμπιστους φίλους τους τους είχε ξεσκίσει σε ύψος 10 εκατομμυρίων μπατ.

Η Piyathida Wongthani, 40 ετών, είπε ότι πίστεψαν τη φίλη τους επειδή διηύθυνε μια εταιρεία περιοδειών. Επένδυσαν σε ένα σχέδιο Ponzi και μια απάτη ασφάλισης και δανείων.

Υπάρχουν περισσότερα από 20 θύματα, μερικά από τα οποία έχουν ήδη καταγγείλει χωριστά στην αστυνομία. Οι απώλειες είναι της τάξης των δέκα εκατομμυρίων μπατ, σύμφωνα με την Pattaya Online News.

Η αστυνομία είπε ότι θέλει να μιλήσει με τον Suphaporn Thongwanphen, 51 ετών, ο οποίος έχει αστυνομικό μητρώο για πρόσληψη παράνομων οδηγών.

Πίστωση: Pattaya Online News

Εγγραφή
ΠΗΓΉΚαθημερινά Νέα Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/