Ιρανική οικογένεια κλεφτών που έκανε περιοδεία στην Ταϊλάνδη για να κλέψει από καταστήματα και Ταϊλανδοί πιάστηκαν

Η αστυνομία στη Νότια Ταϊλάνδη προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων Ιρανών που έκαναν περιοδείες στην Ταϊλάνδη κλέβοντας από καταστήματα.

Μεταξύ των κλεφτών ήταν πατέρας και κόρη που έκαναν τις κλοπές και φίλοι που ήταν ο οδηγός και ο φύλακας.

Είχαν νοικιάσει ένα Toyota Vios στην Πατάγια στις 23 Ιανουαρίου για να κάνουν το ξεφάντωμα κλοπής στην Ταϊλάνδη.

Donsak, Surat Thani, η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός πατέρα και της κόρης Valiollah Safi Pouri, 55, και Roya Safi Pouri, 31, μαζί με τους φίλους του Ιρανούς Hamid Amiri, 55 ετών, και Ali Dasdar, 22 ετών.

Όλοι το αρνούνται, αλλά η αστυνομία λέει ότι έχει πολλά στοιχεία.

Στο τελευταίο περιστατικό την Κυριακή, πατέρας και κόρη μπήκαν στο κατάστημα Donsak Suksaphan όπου έκλεψαν 2,500 μπατ από το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας Chaluay Donphot, 64 ετών, ενώ εκείνη ήταν αποσπασμένη.

Ο Chaluay έτρεξε πίσω τους και κατάφερε να πάρει πίσω 500 μπατ. Στη συνέχεια, η συμμορία ξεκίνησε προς το Nakorn Sri Thammarat με την αστυνομία σε μια καταδίωξη.

Η αστυνομία του Σιχόν κατάφερε να στήσει οδόφραγμα και η συμμορία συνελήφθη.

Ήταν υπεύθυνοι για μια κλοπή 20,000 μπατ στην περιοχή Jandee του Nakorn Sri Thammarat και έκλεψαν ένα σίδερο στην περιοχή Ban Nasan του Surat Thani.

Όλοι τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κλοπή αρπαγής και κλοπή μέσω μεταφοράς και βρίσκονται υπό κράτηση της αστυνομίας του Donsak.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/