Η Ταϊλάνδη νούμερο ένα παγκοσμίως προορισμός για τους Κινέζους για την Κινεζική Πρωτοχρονιά

Πίστωση: Hotelbeds.com

Η Ταϊλάνδη, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη βρίσκονται στην κορυφή των καταλόγων για τους Κινέζους ταξιδιώτες φέτος την κινεζική Πρωτοχρονιά.

Τα δεδομένα προέρχονται από την Hotelbeds.com, μια κορυφαία πλατφόρμα κρατήσεων καταλυμάτων.

Ο ιστότοπος εντόπισε τους 10 κορυφαίους διεθνείς προορισμούς για Κινέζους ταξιδιώτες για τις φετινές επταήμερες διακοπές της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς που ξεκινούν αύριο (Δευτέρα).

Η Ταϊλάνδη ονομάστηκε ο πιο δημοφιλής προορισμός ακολουθούμενη από την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη. Οι άλλοι κορυφαίοι προορισμοί, με βάση τις προκαταβολικές κρατήσεις, είναι η Μαλαισία, οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες, η Αυστραλία, το Βιετνάμ και η Νότια Κορέα.

Η Ισπανία και η Ιταλία έχουν αποχωρήσει από τη λίστα των 10 κορυφαίων για το 2019, αντικαταστάθηκαν από το Βιετνάμ και τη Νότια Κορέα. Ωστόσο, οι προορισμοί της Νότιας Ευρώπης παραμένουν δημοφιλείς με τους Κινέζους τουρίστες να βρίσκονται στην 11η και 12η θέση.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Κινέζοι ταξιδιώτες επισκέπτονται περισσότερες χώρες φέτος από 88 το 2018 σε 102 φέτος.

Η Κίνα παραμένει η νούμερο ένα αγορά πηγής στο κανάλι χονδρικής για το Hotelbeds.com στην Ασία-Ειρηνικό και τώρα είναι η τέταρτη μεγαλύτερη για την Hotelbeds παγκοσμίως.

Η αργία της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, γνωστή και ως «Φεστιβάλ της Άνοιξης», είναι μια επταήμερη εθνική εορτή στην Κίνα που λαμβάνει χώρα από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Εγγραφή
ΠΗΓΉHotelbeds.com
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/