Βρέθηκε ύποπτη ζωντανή ρωσική χειροβομβίδα στο Na Jomtien Sewer

PATTAYA:–Αξιωματικοί της ομάδας βομβών στο Najomtien εξασφάλισαν μια ύποπτη ρωσική χειροβομβίδα που βρέθηκε σε έναν υπόνομο.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εκρηκτικών Μηχανισμών εξουδετέρωσαν με επιτυχία τη βόμβα σε σχήμα μπάλας καλυμμένη με ταινία που βρέθηκε σε μια γούρνα βάθους 30 εκατοστών στην άκρη του δρόμου δίπλα στο Khao Malako στις 25 Ιανουαρίου.

Οι αξιωματικοί του EOD είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί τέτοια συσκευή και υποψιάζονταν ότι είχε εισαχθεί από τη Ρωσία. Οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι η χειροβομβίδα είχε πεταχτεί από κάποιον που εντόπισε ένα σημείο ελέγχου στην άκρη του δρόμου μπροστά.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/