Η θεία Pa The Terrible, κατά συρροή κλέφτης που ναρκωτικών και λεηλατεί τουρίστες τελικά πιάστηκε

Πατάγια

Μια κοινή αστυνομική επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μιας 48χρονης γυναίκας Petchabun που παραδέχτηκε τέσσερις περιπτώσεις ναρκωτικών και ληστειών τουριστών στην Πατάγια.

Φαινόταν να είναι η ίδια γυναίκα που προβλήθηκε χθες σε έκκληση για ενημέρωση σε πολλές ιστοσελίδες.

Οι τοπικοί αστυνομικοί μαζί με την τουριστική αστυνομία και τη δύναμη μετανάστευσης του θέρετρου συνεργάστηκαν για να συλλάβουν τον Pa Pakham.

Λέγεται ότι ήταν μια πόρνη που τριγυρνούσε γύρω από το Soi Bua Khao αναζητώντας πελάτες.

Η αστυνομία κατάφερε να τη συλλάβει αφού εξέτασε το CCTV και περίμενε την επιστροφή της. Σε έρευνα στο δωμάτιό της βρέθηκαν δύο τηλέφωνα και πολλά ακριβά ρολόγια.

Στο τελευταίο έγκλημα που διέπραξε η γυναίκα – που ονομάζεται «Θεία Πα η Τρομερή» από τον Rak Siam News – ένας 27χρονος Βρετανός ονόματι Daniel James Booth την κάλεσε στο δωμάτιό του για να συνεχίσει ένα πάρτι με ποτά που ξεκίνησε σε ένα κοντινό δωμάτιο στο Soi. Bua Khao στο κέντρο της Pattaya τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Έβαλε ναρκωτικά στο ποτό του Mr Booth και εκείνος λιποθύμησε στο κρεβάτι. Έκλεψε το τηλέφωνό του που φορτιζόταν στα πόδια του κρεβατιού και πήρε επίσης το ρολόι του Rolex που βρισκόταν σε μια επιφάνεια στο δωμάτιο.

Το CCTV την έδειξε να φεύγει από το δωμάτιο μόνη και βιαστικά.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Pa ήταν μια πόρνη που διαφημιζόταν για επιχειρήσεις στην περιοχή.

Παραδέχτηκε άλλες τρεις κλοπές από τουρίστες ναρκώνοντάς τους και ληστεύοντάς τους.

Κατηγορήθηκε για κλοπή και χειρισμό κλοπιμαίων και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 1 έως 5 ετών και πρόστιμα 20-100,000 μπατ.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉRuk Siam, Thai Visa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/