35χρονος Ρώσος προσπαθεί να αυτοκτονήσει στο ξενοδοχείο της Πατάγια, διασώθηκε από εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης

Στις 1230 π.μ. σήμερα το πρωί, ένας 35χρονος Ρώσος υπήκοος επιχείρησε να αυτοκτονήσει υπό συνθήκες εξαναγκασμού σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πατάγια.

Ο άνδρας ούρλιαζε και φώναζε και απειλούσε να πηδήξει από το μπαλκόνι του αφού έσπασε τη γυάλινη πόρτα στο μπαλκόνι με γυμνά χέρια και σώμα.

Η ασφάλεια του ξενοδοχείου κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης αφού έλαβε αρκετές αναφορές για τον άνδρα να ουρλιάζει και να φωνάζει και να τραυματίζεται από το τζάμι από άλλους κατοίκους.

Τα σωστικά συνεργεία και η αστυνομία έφτασαν και ο άνδρας, ο οποίος είναι παχύσαρκος και βάρους 190 κιλών, είχε ήδη καταρρεύσει λόγω απώλειας αίματος.

Χρειάστηκαν πάνω από δέκα άτομα για να βοηθήσουν στη μετακίνηση του μεγαλόσωμου άνδρα και να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στο νοσοκομείο. Είναι σε σοβαρή κατάσταση. Άγνωστο τι οδήγησε στην ψυχική του κατάσταση και έμενε μόνος του στο δωμάτιό του.

Ακολουθεί το εκπληκτικό βίντεο με τους διασώστες να σπεύδουν να σώσουν τη ζωή του και να συνεργάζονται για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/