Ποιος έφταιγε; Ο οδηγός του φορτηγού ή ο οδηγός της μηχανής;

Ένας σύζυγος, που είχε βαρεθεί με τους ισχυρισμούς ενός γείτονα ότι ο γιος του ήταν αθώος, δημοσίευσε ένα κλιπ CCTV στο Facebook για να δείξει αυτό που είπε ότι ήταν η αλήθεια.

Ο Ramak Phaencharoen, 44, από το Buriram, ρώτησε τους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποιος πίστευαν ότι έφταιγε στο ατύχημα που τραυμάτισε τη σύζυγό του Lamai, 44 ετών.

Πλάνα CCTV από κάποια ιδιοκτησία στην άκρη του δρόμου έδειξαν ένα εξάτροχο φορτηγό να βγαίνει από ένα πλαϊνό σόι στον τοπικό δρόμο δίπλα στον κεντρικό δρόμο. Το φορτηγό φορτηγό πέρασε πάνω από τη Lamai με τη μοτοσικλέτα της και με τους μπροστινούς και πίσω τροχούς και μετά έστριψε στον κεντρικό δρόμο.

Οι Καλοί Σαμαρείτες έσπευσαν να τη βοηθήσουν και, ανέφερε ο Σανούκ, σταμάτησαν το φορτηγό να φύγει από τη σκηνή.

Ευτυχώς, δεν σκοτώθηκε, αλλά χρειαζόταν 12 ράμματα στον αστράγαλο και επτά σε ένα τραύμα στο κεφάλι και δεν μπορούσε να εργαστεί για ένα μήνα από το ατύχημα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο οδηγός του φορτηγού αρνήθηκε να βοηθήσει με οποιεσδήποτε πληρωμές, αλλά ο Λαμάι πήρε 28,545 μπατ από την ασφάλεια του φορτηγού.

Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το περιστατικό μένουν στο ίδιο χωριό.

Ο Ραμάκ έγινε έξαλλος όταν ο πατέρας του οδηγού του φορτηγού άρχισε να κακολογεί τη σύζυγό του λέγοντας ότι ήταν υπεύθυνη και ότι ήταν άχρηστος αναβάτης μοτοσικλέτας.

Ο Ramak αποφάσισε να δημοσιεύσει τα στοιχεία του CCTV στο Facebook για να δείξει αυτό που είπε ότι ήταν η αλήθεια.

Η Λαμάι είπε στη Σανούκ ότι ήταν καθ' οδόν για την αγορά. Επιβράδυνε όταν είδε το φορτηγό που στη συνέχεια φάνηκε να σταματά πριν επιταχύνει και συγκρουστεί μαζί της.

Ποια είναι η γνώμη σας;

Πηγή: Sanook News

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΣανόκ
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/