Ο Καλός Σαμαρείτης επιστρέφει Κινέζους τουρίστες που χάθηκαν Διαβατήρια και μετρητά που έμειναν στο πάρκο

Πατάγια-

Ένας Κινέζος ειδικός ορθοπεδικός που άφησε τα μετρητά του και τα οικογενειακά του διαβατήρια σε ένα γραφικό σημείο της Πατάγια ενώθηκε ξανά με τα τιμαλφή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα το πρωί.

Ο Li Dapeng, 40, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya και αγκάλιασε αμέσως τον αρχηγό της τουριστικής αστυνομίας, αντισυνταγματάρχη Piyapong Ensarn και περίμενε άλλους αξιωματικούς.

Δεν πίστευε ποτέ ότι θα έβλεπε ξανά την τσάντα του και ήταν γεμάτος επαίνους για το τίμιο μέλος του κοινού της Ταϊλάνδης που την παρέδωσε και την αστυνομία που κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Η τσάντα περιείχε 42,000 μπατ σε γιουάν και τέσσερα διαβατήρια. Ο Δρ Λι το άφησε ενώ έπαιρνε αναμνηστικά στιγμιότυπα και κατάλαβε ότι έλειπε καθώς ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Μπανγκόκ για μια πτήση επιστροφής στην Κίνα σήμερα.

Τραβήχτηκαν φωτογραφίες με τους αστυνομικούς τόσο από την τουριστική αστυνομία όσο και από την αστυνομία μετανάστευσης που συνεργάστηκαν για να εξασφαλίσουν ένα ακόμη ευτυχές αποτέλεσμα για έναν ξεχασιάρη τουρίστα.

Ο καλός Σαμαρείτης που παρέδωσε την τσάντα δεν κατονομάστηκε σε αυτήν την περίπτωση στην είδηση ​​του Ruk Siam News.
Πηγή: Ruk Siam, Thai Visa.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/