Κορίτσι από την Ταϊλάνδη έχει τσάντα με 30,000 μπατ και ολοκαίνουργιο Iphone X που άρπαξαν στο ταξί μοτοσικλέτας από κλέφτες

 

Στις 2:00 π.μ. στις 24 Ιανουαρίου 2019, η αστυνομία της Πατάγια ανταποκρίθηκε σε κλήση μιας πολύ ταραγμένης και ταλαιπωρημένης 29χρονης Nipaporn Phunpha στην οδό Thappraya κοντά στο Soi 2. Περίμενε με έναν οδηγό ταξί μοτοσικλέτας που επιβεβαίωσε την ιστορία της.

Δήλωσε ότι έπαιρνε το ταξί για το σπίτι της, όταν δύο άντρες που φορούσαν full face κράνη σηκώθηκαν δίπλα τους στο κόκκινο φανάρι και της έσπασαν τη ροζ τσάντα από τον ώμο.

Δήλωσε ότι η τσάντα περιείχε 30,000 μπατ, ένα ολοκαίνουργιο Iphone X και πολλά σημαντικά έγγραφα, όπως το διαβατήριό της και το δελτίο ταυτότητας της Ταϊλάνδης. Ήταν σε δάκρυα και πολύ στενοχωρημένοι μάρτυρες παρατήρησαν ότι όλες οι σημαντικές επαφές της ήταν στο τηλέφωνό της και αυτή ήταν η μεγαλύτερη απώλεια.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας προσπάθησε να κυνηγήσει αλλά έχασε τους κλέφτες γύρω από την οδό Sukhimvit. Σε εκείνο το σημείο κάλεσε την αστυνομία για να βοηθήσει τη γυναίκα.

Η αστυνομία της Πατάγια την έφερε στον τοπικό σταθμό και θα ελέγξει το CCTV στην περιοχή. Θα προσπαθήσουν επίσης να παρακολουθήσουν το τηλέφωνο μέσω μιας εφαρμογής εντοπισμού που είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο από την Apple.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/