Ολλανδός τουρίστας που ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία τον εκβίασε για 40,000 μπατ και του φύτεψε ναρκωτικά λέει ότι ήταν ένα λάθος από την πλευρά του όταν ήταν μεθυσμένος

Ένας Ολλανδός τουρίστας ζήτησε συγγνώμη από την αστυνομία της Πατάγια, αφού ισχυρίστηκε ότι του είχαν φυτέψει ναρκωτικά, κακοποιήθηκε και του απέσπασαν 40,000 μπατ.

Υποστήριξε επίσης ότι ένας Γάλλος εθελοντής αστυνομικός συμμετείχε στον εκβιασμό.

Είπε στους αστυνομικούς στην Πατάγια χθες ότι είχε βρει τα χρήματά του στην ντουλάπα του.

Νόμιζε ότι το είχε βάλει στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου του ξενοδοχείου, αλλά έκανε λάθος. Οι κάρτες του ΑΤΜ ήταν επίσης στη θέση τους.

Αφού κατάλαβε το λάθος του, επέστρεψε στην αστυνομία της Πατάγια φοβούμενος ότι μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι σαν σπατάλη χρόνου της αστυνομίας. Αλλά ήταν όλα χαμόγελα όταν ζήτησε συγγνώμη.

Είπε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και τα είχε όλα λάθος.

Έγινε αποδεκτό ότι είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς να προκληθεί βλάβη, αφού δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σε αυτόν κατά τη διάρκεια έρευνας όταν σταμάτησαν τη μηχανή του τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο τουρίστας έχει φύγει τώρα από την περιοχή και συνεχίζει τις διακοπές του στην Ταϊλάνδη, ανέφερε το ONB News που δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός χαμογελαστού επικεφαλής σταθμού της Pattaya, Pol Col Apichai Krobpetch.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/