68χρονος Αμερικανός παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει στο Luxury Cruise που επισκέπτεται τη Σρι Ράτσα.

Αστυνομικοί και ιατροί του ιδρύματος κλήθηκαν σε ένα πολυτελές πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι στο Laem Chabang της Σρι Ράτσα, μετά το θάνατο ενός 68χρονου Αμερικανού επιβάτη. 

Η σύζυγος του «Γιώργος» είπε στους ανακριτές ότι ο σύζυγός της είχε βγάλει τα ρούχα του και ετοιμαζόταν για ύπνο στην καμπίνα τους όταν υπέστη, όπως πίστευε, έμφραγμα.

Πέθανε και επειδή ο θάνατος συνέβη στα ύδατα της Ταϊλάνδης πρέπει να εμπλακεί η τοπική αστυνομία.

Η σορός ξεφορτώθηκε από το νεκροτομείο του πλοίου και μεταφέρθηκε για νεκροψία στο νοσοκομείο Laem Chabang.

Η αστυνομία δεν εντόπισε ύποπτες συνθήκες.

Τα Luxury Liners συνήθως δεν επισκέπτονται την περιοχή και τοπικοί αξιωματούχοι και αξιωματούχοι των τουριστικών αρχών είχαν διαφημίσει πολύ το πλοίο που επισκέφτηκε την περιοχή πριν αναφερθεί ο θάνατος του άνδρα.

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/