Η Ταϊλάνδη αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ασίας Sweet Sixteen από την Κίνα

Al Ain, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

Χρειάστηκε λίγος χρόνος από τους άντρες του Marcello Lippi, αλλά η Κίνα τελικά μπήκε στο βήμα τους στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ταϊλάνδη, σημειώνοντας δύο γκολ διαδοχικά για να σφραγίσει μια νίκη που φαινόταν απίστευτα αβέβαιη στην ανάπαυλα.

Μετά από κάποια πρώιμη πίεση από την Κίνα, η Ταϊλάνδη γύρισε τα πράγματα υπέρ της και άνοιξε το σκορ μέσω του Σουπατσάι στο 30ο λεπτό, όταν ο 20χρονος, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην κινεζική άμυνα στο πρώτο 45, κούμπωσε στο τέλος. από εκτροπή βολής για να οδηγήσει ένα σπίτι από έξι μέτρα έξω. Οι War Elephants συνέχισαν να ελέγχουν το υπόλοιπο ημίχρονο και μπήκαν στο break στην καλύτερη πλευρά και φαινομενικά σε καλή θέση για να καταγράψουν την πρώτη τους νίκη επί των αντιπάλων τους από το 1990.

Αλλά ό,τι είπε ο προπονητής Marcello Lippi στους παίκτες του στο ημίχρονο, φαινόταν ότι τα κατάφερε, καθώς η Κίνα έβγαζε όλα τα όπλα μετά, δημιουργώντας κύμα επί κύματος επίθεσης στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Όμως, παρά το γεγονός ότι έφτασαν σε πολλές θέσεις σκόρερ, απλά δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να προσπεράσουν τον Ταϊλανδό τερματοφύλακα Siwarak Tedsungnoen, ο οποίος έκανε ένα απίστευτο σταμάτημα με το πόδι του στο 61ο λεπτό για να αρνηθεί τον Yu Dabao από σχεδόν άδειο εύρος.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή απόκρουση για να σταματήσει την κεφαλιά του Zhi Xiao, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να την κρατήσει και ο Zhi Xiao ήταν πιο γρήγορος να αντιδράσει, προσπερνώντας τον Ταϊλανδό τερματοφύλακα για να επαναφέρει την Κίνα στα επίπεδα. Αφού απέτρεψε την αχαλίνωτη κινεζική επίθεση για περισσότερα από 20 λεπτά, η αντίσταση της Ταϊλάνδης τελικά έπεσε.

Το δεύτερο γκολ της Team Dragon ακολούθησε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, αφού η Ταϊλάνδη δέχτηκε ένα πέναλτι, το οποίο ο Lin Gao σφυροκόπησε στην επάνω δεξιά γωνία, αφήνοντας τον Siwarak χωρίς ευκαιρία. Η ομάδα του Lippi συνέχισε να κυριαρχεί στο υπόλοιπο παιχνίδι καθώς έψαξε για έναν τρίτο για να σκοτώσει τους τραυματίες αντιπάλους τους. Το τρίτο δεν ήρθε ποτέ, αλλά τελικά τα δύο γκολ ήταν αρκετά για να δει την Κίνα να περνάει στα τέταρτα, όπου θα αντιμετωπίσει είτε το Ιράν είτε το Ομάν.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉReuters
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/