Η Claire Johnson, Αυστραλή που παρακάλεσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την αυστραλιανή κυβέρνηση για βοήθεια μετά από παραμονή 111 ημερών, φέρεται να εργαζόταν ως συνοδός στην Ταϊλάνδη.

Μπανγκόκ-

Μια Αυστραλή που παρέμεινε στη βίζα της για περισσότερες από 100 ημέρες είχε προγραμματιστεί να αποφυλακιστεί και να απελαθεί από την Ταϊλάνδη χθες το βράδυ. Πιστεύεται ότι επέστρεψε στην Αυστραλία, αν και οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει στον Τύπο.

Η Claire Amelia Johnson, 46, γεννήθηκε στο Σίδνεϊ, αλλά πρόσφατα έζησε στη Χρυσή Ακτή. Ο επικεφαλής μετανάστευσης της Ταϊλάνδης, Surachate Hakparn, είχε πει ότι η κα Τζόνσον επρόκειτο να αναχωρήσει από την Μπανγκόκ την Πέμπτη το βράδυ με πτήση της Qantas που είχε προγραμματιστεί να φτάσει στο Σίδνεϊ το πρωί της Παρασκευής.

Ωστόσο, δεν πήρε αυτή την πτήση και αντ' αυτού επαναπρογραμματίστηκε να αναχωρήσει στις 6.30:7 το απόγευμα της Παρασκευής και να φτάσει στο Σίδνεϊ στις 50:475 π.μ. του Σαββάτου με την πτήση TGXNUMX της Thai Airways.

Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας της Ταϊλάνδης Thatchapong Sarawanangkul, ο επικεφαλής του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών όπου κρατείται η κα Τζόνσον, δήλωσε την Παρασκευή το πρωί ότι η κα Τζόνσον επέλεξε να παραμείνει υπό κράτηση για μία επιπλέον ημέρα.

«Δεν ξέρω γιατί δεν πέταξε [το απόγευμα της Πέμπτης]. Είπαμε πότε θέλεις να πετάξεις; Έπρεπε να αγοράσει το δικό της εισιτήριο, έχει αγοράσει [τώρα] το εισιτήριό της. Είναι ακόμα στο κέντρο κράτησης, περιμένοντας το λεωφορείο για να την πάει στο αεροδρόμιο [αργότερα την Παρασκευή]», είπε.

Νέες πληροφορίες εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής που αναφέρθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, ωστόσο, που αφορούσαν πολλούς Ταϊλανδούς πολίτες. Μια ανάρτηση από τον ιστότοπο συνοδών Smoochi φάνηκε να δείχνει ότι η κα Τζόνσον, η οποία έχει δηλώσει δημόσια ότι εργάζεται σε μια εταιρεία καλλυντικού τουρισμού, φέρεται να ήταν συνοδός κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η εταιρεία καλλυντικού τουρισμού στην οποία εργάζεται διαγράφηκε ως εγγεγραμμένη επιχείρηση στην Αυστραλία πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με πολλές αναφορές αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης.

Ούτε η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ούτε η κα Τζόνσον έχουν κάνει δημόσια σχόλια σχετικά με τις υποτιθέμενες φωτογραφίες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Smoochi δεν έχει απαντήσει σε αίτημα για σχολιασμό.

ΠΗΓΉSmoochi
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/