Καβγάς στο δρόμο και καταδίωξη αστυνομίας στη Βόρεια Πατάγια με όπλα μεταξύ Κινέζων τουριστών κατέληξε σε πολλαπλές συλλήψεις, τραυματισμούς (Βίντεο)

Πατάγια-

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/371724033605539/

Δύο τραυματισμένοι Κινέζοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Pattaya Memorial μετά από καυγά στο δρόμο πίσω από το Lotus στη Βόρεια Πατάγια, στην οποία συμμετείχαν πολλοί Κινέζοι υπήκοοι. Μάρτυρες γύρω στη 1:30 π.μ. ανέφεραν ότι είδαν ρόπαλα και άλλα όπλα στο χέρι. Επιπλέον, ένας από τους άνδρες φαίνεται να προσπαθεί να σκοτώσει πολλούς άλλους Κινέζους με τη λευκή του Mercedes Benz SLK 200.

Μέλη του κοινού τράβηξαν φωτογραφίες και βίντεο στο σημείο που δόθηκαν στην αστυνομία.

Ένας από τους τραυματίες ήταν ο δεκαεννιάχρονος Huang Wanyou.

Η αστυνομία κυνήγησε δύο οχήματα στη διασταύρωση της Βόρειας Πατάγια στην οδό Sukhumvit. Το ένα ήταν ένα λευκό SLK 200 Mercedes Benz και το άλλο ένα μαύρο βαν Toyota Alphard. Και οι δύο είχαν πιάτα της Μπανγκόκ.

Ο οδηγός του Alphard, Zhang Hongxing, 28 ετών, είχε μια πληγή στο χέρι του και καλύφθηκε από αμμώδη σκόνη. Ο οδηγός της Benz ήταν ο Cao Lei, 33 ετών. Και οι δύο άνδρες ήταν Κινέζοι υπήκοοι.

Σε έρευνα που έγινε στα οχήματα, εντοπίστηκαν ένα μαχαίρι και ένα λαστιχένιο μπαστούνι. Ένα σπασμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ βρέθηκε στον κενό χώρο όπου έγινε ο καυγάς.

Οι άνδρες αρχικά δεν ήταν συνεργάσιμοι, ωστόσο τώρα συνεργάζονται με την αστυνομία για να εντοπίσουν τα άλλα άτομα που εμπλέκονται στον καυγά και να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι οδήγησε στον καυγά.

Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις λάβουμε.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/