Θυμωμένος πρώην φίλος προσπαθεί να σπάσει την πόρτα της φίλης μέσα στη νύχτα και να μπει αναγκαστικά

Πατάγια-
Στις 2 τα ξημερώματα σήμερα το πρωί η αστυνομία της Πατάγια κλήθηκε σε μια κατοικία στη Βόρεια Πατάγια από μια απελπισμένη Ταϊλανδή που είπε ότι ένας άνδρας με ένα μεγάλο κλαμπ προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο σπίτι της επιτιθέμενος στην πόρτα.

Η αστυνομία αντέδρασε γρήγορα για να βρει τον 48χρονο κ. Chanchao, από την Ταϊλάνδη, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται, οπλισμένο με ένα μεγάλο ξύλινο κομμάτι κόντρα πλακέ και προσπαθούσε να εισέλθει αναγκαστικά. Έδειχνε επίσης να είναι μεθυσμένος. Είχε ήδη καταφέρει να ανοίξει μια μεγάλη τρύπα στην πόρτα ενώ προσπαθούσε να εισέλθει.


Ο κ. Chanchao παραδόθηκε στην αστυνομία και αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην φίλος της γυναίκας για περισσότερο από ένα χρόνο και είχαν χωρίσει πρόσφατα. Ο κ. Chanchao ισχυρίστηκε ότι ήταν αναστατωμένος που η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό κατόπιν αιτήματός της, φλέρταρε με άλλους άνδρες στο Facebook.

Είχαν μια διαμάχη στο διαδίκτυο νωρίτερα το βράδυ που τον εξόργισε και έτσι προσπάθησε να πάρει το θέμα στα χέρια του, οδηγώντας στο σπίτι της και προσπαθώντας να αναγκάσει την είσοδο για να της μιλήσει.

Συνελήφθη και θα κατηγορηθεί για πολλές παραβάσεις στο δικαστήριο της Πατάγια.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/