Τρεις γυναίκες από τις Φιλιππίνες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για συγκέντρωση κεφαλαίων για ένα ψεύτικο φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά στην Πατάγια

Πατάγια-

Γύρω στις 10:00 π.μ. σήμερα το πρωί τρεις γυναίκες από τις Φιλιππίνες συνελήφθησαν στην Κεντρική Πατάγια και κατηγορήθηκαν για συγκέντρωση χρημάτων για μια ψεύτικη φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά.

Οι γυναίκες κατηγορούνται ότι εργάζονται στην περιοχή για σχεδόν ένα χρόνο και εξαπατούν τουρίστες και ντόπιους να συγκεντρώσουν κεφάλαια για το Ίδρυμα Παιδικής Χαράς. Οι αξιωματούχοι κατέσχεσαν πολλά φυλλάδια και λίστες δωρητών μαζί με ένα χρηματικό ποσό ημερών που συγκεντρώθηκε από δωρεές ατόμων που νόμιζαν ότι βοηθούσαν παιδιά σε ανάγκη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν εγκλωβισμένα.

  Οι γυναίκες, που μιλούν άπταιστα ταϊλανδέζικα και αγγλικά, θα έβαλαν μια από τις τρεις κυρίες να χρησιμοποιήσει μια κιθάρα για να τραβήξει την προσοχή, ενώ οι άλλες δύο μιλούσαν με πιθανούς δωρητές. Πουλούσαν επίσης αρτοσκευάσματα που υποστήριζαν ότι τα έφτιαχναν τα παιδιά και ότι τα χρήματα θα τους ωφελούσαν. Τα αρτοσκευάσματα στην πραγματικότητα αγοράστηκαν στο Big C και πωλήθηκαν με άνοδο 100%.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι δεν υπάρχει πραγματικό Ίδρυμα Παιδικής Χαράς και κανένα από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δεν χρησιμοποιήθηκε για να βοηθηθούν άπορα παιδιά στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, οι γυναίκες δεν είχαν άδειες εργασίας που απαιτούνται για φιλανθρωπικό έργο. Επίσης, δεν είχαν καταχωρίσει τη φιλανθρωπία στις αρμόδιες αρχές.

Οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι έχουν εξαπατήσει χιλιάδες τουρίστες και ντόπιους τον περασμένο χρόνο και ανέλαβαν δράση μετά από καταγγελίες ανθρώπων που έκαναν δωρεές αλλά δεν είδαν καμία απόδειξη ότι τα χρήματά τους χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν παιδιά. Οι γυναίκες θα κατηγορηθούν και θα δικαστούν στο ταϊλανδικό δικαστικό σύστημα και στη συνέχεια θα απελαθούν από την Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/