Κροάτης σώζει δύο Κινέζους τουρίστες από πνιγμό σε μια μέρα στην παραλία, Βίντεο

Βίντεο και άρθρο Credit Thai Visa:

Ένας Κροάτης τουρίστας έσωσε όχι έναν αλλά δύο επισκέπτες στην Πατάγια σε ένα μόνο απόγευμα.

Αλλά αρνήθηκε να αποκαλέσει τον εαυτό του ήρωα επιλέγοντας αντ 'αυτού το "Good Samaritan".

Η Thaivisa συνάντησε τον 51χρονο Sinisa Leto αφού επικοινώνησε μαζί μας στο Facebook για να καλέσει ναυαγοσώστες να περιπολούν τις παραλίες της Pattaya.

Έδωσε στην Thaivisa πλάνα από τα επακόλουθα στα οποία είχε σώσει δύο Κινέζους υπηκόους στην παραλία στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Ενώ ο σεμνός Σίνισα έκανε τη ζωή, οι φίλες των θυμάτων γύριζαν στην παραλία.

Οι δύο άντρες ήταν μεταξύ τους, αλλά μπήκαν σε μπελάδες στα βαθιά νερά και ουσιαστικά τραβούσαν ο ένας τον άλλον προς τα κάτω.

Τότε ήταν που ο ύψους 190 εκατοστών και καλοφτιαγμένος Κροάτης από την Πούλα βυθίστηκε στη δράση.

«Αν δεν τους είχα σώσει, ήταν σίγουρα νεκροί καθώς τραβούσαν ο ένας τον άλλον», είπε ο Σίνισα.

«Όταν έφτασα κοντά τους με άρπαξαν σαν να ήμουν ένα εκατομμύριο ευρώ!

«Δεν υπήρχε λεκτική επικοινωνία – απλώς πάλευαν για τη ζωή τους».

Στο βίντεο συμβούλεψε έναν από τους άνδρες να μην πάει τόσο βαθιά την επόμενη φορά. Το περιστατικό συνέβη απέναντι από το ξενοδοχείο Bella Vista στο Beach Road, είπε την περασμένη Παρασκευή ή Σάββατο.

Ο Σίνισα είπε ότι έχει κάνει περίπου δέκα επισκέψεις στην Ταϊλάνδη και αυτή τη φορά είναι στην Ταϊλάνδη ήδη ένα μήνα και θα πάει στο Πουκέτ την επόμενη. Σκοπεύει να μείνει για τρεις μήνες συνολικά.

Μίλησε για την ανάγκη ναυαγοσωστών.

«Το χειρίστηκα καθώς δεν υπήρχε κανένας άλλος να βοηθήσει. Κάποια άλλα παιδιά ήταν εκεί αλλά δεν πρόσφεραν καμία βοήθεια.

«Οι ναυαγοσώστες είναι απαραίτητοι – οι άνθρωποι μπαίνουν σε μπελάδες και σύντομα βρίσκονται σε βαθιά νερά ανίκανοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους».

Ερωτηθείς αν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα είπε:

«Όχι – απλά πείτε με καλός Σαμαρείτης»

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/