136 Καμποτζιανοί που ανακαλύφθηκαν χωρίς άδεια εργασίας συνελήφθησαν σε επιδρομή νωρίς το πρωί σε εργοτάξιο

Πατάγια-

Στις 6 π.μ. σήμερα το πρωί, αξιωματούχοι της μετανάστευσης και της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο σε μια περιοχή στη Βόρεια Πατάγια, όπου οι ντόπιοι εργάτες κατασκευάζονται καθημερινά σε διάφορα εργοτάξια στην περιοχή της Πατάγια.

Οι αξιωματούχοι εξέτασαν τα έγγραφα και τις βίζες εκατοντάδων εργατών οικοδομών και ανακάλυψαν 136 μετανάστες εργάτες, όλοι από την Καμπότζη, χωρίς την κατάλληλη γραφειοκρατία ή βίζα. Αυτά τα άτομα, σύμφωνα με αξιωματούχους, μεταφέρθηκαν λαθραία στα σύνορα από διακινητές ανθρώπων για να λειτουργήσουν ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Οι άνθρωποι χωρίς την κατάλληλη γραφειοκρατία θα κατηγορηθούν και θα απελαθούν. Θα μεταφερθούν στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Μπανγκόκ αργότερα σήμερα. Η διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρείας αντιμετωπίζει επιπλέον κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων και σύμφωνα με αξιωματούχους η διοίκηση θα λογοδοτήσει για την απασχόληση εργαζομένων χωρίς την κατάλληλη άδεια εργασίας ή τεκμηρίωση.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/