Δύο άνδρες της Ταϊλάνδης συνελήφθησαν για κλοπή χρυσού περιδέραιου οδηγώντας σε κλοπή

Δύο άνδρες από την Ταϊλάνδη συνελήφθησαν επειδή φέρονται να άρπαξαν ένα χρυσό κολιέ από μια γυναίκα σε έναν δρόμο της Πατάγια, ανακοίνωσε η αστυνομία την Τετάρτη.

Ο Πολ Συνταγματάρχης Apichai Krobphet της Pattaya είπε ότι ο Narit Khunnane, 26 ετών, και ο Charoonwitthaya Sawadeekit, 21, συνελήφθησαν μπροστά σε ένα συνεργείο επισκευής μοτοσικλετών στο χωριό Moo 10 στο Tambon Nong Yai στην περιοχή Bang Lamung την Τρίτη.

Οι δυο τους κατηγορήθηκαν ότι οδήγησαν τη μοτοσικλέτα τους μετά το θύμα τους, Wiphaporn Sonsomnuek, 27 ετών, και άρπαξαν το χρυσό κολιέ αξίας περίπου 28,000 Bt και έφυγαν μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Ιανουαρίου. Το θύμα οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον δρόμο Thep Prasit με κατεύθυνση προς Jomtien Παραλία.

Το θύμα δήλωσε ότι το κολιέ ήταν πρωτοχρονιάτικο δώρο από τον πατέρα της και επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά όταν έγινε η κλοπή. Είπε ότι ήταν συντετριμμένη από την κλοπή καθώς ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Η αστυνομία εντόπισε τους δύο από κάμερες ασφαλείας.

Ο Ναρίτ αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία του βιασμού ενός Κινέζου τουρίστα στις 21 Οκτωβρίου και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Πίστωση κειμένου: Το Έθνος

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/