Οδηγός ταξί μοτοσυκλέτας βρήκε πεσμένη τσάντα με 40,000 μπατ Ταϊλάνδης σε μετρητά και επιστρέφει στον ιδιοκτήτη

Πατάγια-

Στις 1230 π.μ. σήμερα το πρωί, ένας 45χρονος οδηγός μοτοσικλέτας εντόπισε κάτι ασυνήθιστο στο Beach Road κοντά στο SOI 5 στην Πατάγια. Μια μπλε τσάντα βρισκόταν στην άκρη του δρόμου χωρίς επίβλεψη.

=

Ερεύνησε και ανακάλυψε ότι η τσάντα περιείχε μετρητά αξίας περίπου 40,000 μπατ και πολλές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και στοιχεία ταυτότητας για μια 41χρονη Ταϊλανδέζα υπήκοο.

Τι έκανε;

Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα στο SOI 9 όπου οι επί καθήκοντι αστυνομικοί βοήθησαν να φτάσουν στη γυναίκα που έφτασε πανευτυχής. Δήλωσε ότι την έπεσε τυχαία και νόμιζε ότι δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά την τσάντα.

Η αστυνομία της Πατάγια εντυπωσιάστηκε πολύ με τις ενέργειες του οδηγού και η γυναίκα τον αντάμειψε με περίπου 2000 μπατ.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/