Κινέζος υπήκοος που κατηγορήθηκε για ψευδή δήλωση στην αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι έκλεψαν σχεδόν 100,000 μπατ

Πατάγια-

Στις 5:00 μ.μ. της Παρασκευής, 4 Ιανουαρίου 2019, ένας 26χρονος Κινέζος υπήκοος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια με την κατηγορία ότι έκανε ψευδή δήλωση στην αστυνομία.

Ο κ. Jihong Mao, 26 ετών, είχε δηλώσει προηγουμένως στην αστυνομία ότι του έκλεψαν μια τσάντα Gucci από δύο συναδέλφους του Κινέζους υπηκόους, η οποία περιείχε σχεδόν 100,000 μπατ σε μετρητά από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η αστυνομία, ωστόσο, ήταν καχύποπτη για αυτόν τον ισχυρισμό και διερεύνησε περαιτέρω το περιστατικό.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν στον Τύπο ότι ο κ. Μάο είχε προσωπική διαμάχη με τον κ. Liang Yaxi, 27 ετών και τη φίλη του κα Li Ying, 25 ετών, επίσης από την Κίνα. Είχαν γίνει φίλοι και συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο και ταξίδεψαν στην Πατάγια μαζί με ένα ταξί σύμφωνα με τον κ. Yaxi. Ωστόσο, ενεπλάκησαν σε προσωπική διαμάχη σχετικά με το φερόμενο ότι ένα μέρος ζητούσε από ένα άλλο μέρος να τους κάνει μια περιοδεία στην Πατάγια για πληρωμή.

Ο κ. Μάο, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν αναστατωμένος για αυτή την κατάσταση και για μια συμπλοκή μεταξύ των δύο πλευρών και αποφάσισε να κάνει μια ψευδή αναφορά στην αστυνομία για κλοπή.

Ο κ. Μάο θα κατηγορηθεί για ψευδή δήλωση στην αστυνομία, η οποία επισύρει πιθανώς βαριά πρόστιμα και πιθανό χρόνο φυλάκισης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/