Ο λιποτάκτης του αμερικανικού στρατού που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου διέφυγε στην Ταϊλάνδη, πιθανώς στην Πατάγια

ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗ — Ένας 21χρονος Αμερικανός στρατιώτης με έδρα το Φορτ Κάρσον κατηγορείται ότι πέταξε στην Ινδιανάπολη από το Κολοράντο για να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, στη συνέχεια πέταξε το σώμα της σε έναν κάδο σκουπιδιών και διέφυγε στην Ταϊλάνδη.

Ο Peter Lian κατηγορήθηκε για φόνο την Τετάρτη για τον θάνατο του Khuang Par, το σώμα του οποίου ανακαλύφθηκε σε μια βαλίτσα σε ένα σκουπιδότοπο της Indianapolis στις 23 Δεκεμβρίου.

Η Par, 27 ετών, ζούσε με τη Lian κοντά στο Fort Carson στο Κολοράντο Σπρινγκς, αλλά είχε επιστρέψει στην οικογένεια στην Ινδιανάπολη αφού κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι της επιτέθηκε στις 30 Νοεμβρίου, η αστυνομία της Ινδιανάπολης. είπε ο Christopher Craighill σε μια δικαστική κατάθεση.

Khuang Par

Ο Lian ταξίδεψε στην Ινδιανάπολη τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 22 Δεκεμβρίου. Τα αρχεία πτήσης δείχνουν ότι πέταξε στην Μπανγκόκ δύο ημέρες αργότερα. Δεν επέστρεψε στο Φορτ Κάρσον και θεωρείται από τον αμερικανικό στρατό λιποτάκτης, είπε ο Craighill. Η τρέχουσα τοποθεσία του είναι άγνωστη, αν και υπάρχει υποψία ότι βρίσκεται στην Μπανγκόκ ή στην Πατάγια.

  Στις 3 Δεκεμβρίου, η Par έλαβε δικαστική εντολή για να κρατήσει τη Lian μακριά της. Είχε συλληφθεί λίγες μέρες νωρίτερα από την αστυνομία του Κολοράντο Σπρινγκς και κατηγορήθηκε για επίθεση και ενδοοικογενειακή κακοποίηση αφού της επιτέθηκε.

"Κυρία. Η Παρ είπε στους αστυνομικούς του Κολοράντο που ερευνούσαν αυτό το περιστατικό ότι εκείνη και η (Λιαν) μάλωναν για την επιστροφή της στην Ιντιάνα. Ακολούθησε μια σωματική διαμάχη και ο Πίτερ άρχισε να την πνίγει με το ένα χέρι γύρω από το λαιμό και μετά και με τα δύο χέρια γύρω από το λαιμό της», είπε ο Craighill.

«Η Lian είπε στους αξιωματικούς ότι άφησε την πίεση γύρω από το λαιμό της Par και προτού προλάβει να βγει από την πόρτα, φώναξε, «Θα σε σκοτώσω», στη μητρική της γλώσσα Βιρμανικά», είπε ο Craighill.

Εάν δείτε τον κ. Lian, αναφέρετέ τον στις τοπικές αρχές ή επικοινωνήστε με την Πρεσβεία των ΗΠΑ. Επιπλέον, οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες παρακαλείται να επικοινωνήσει με το γραφείο ανθρωποκτονιών στο 317-327-3475 ή με το Crime Stoppers στο 317-262-TIPS.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/